miercuri, 7 noiembrie 2012

E momentul sa opriti vindecarea .

          Am fost vindecatori si ne-am vazut pe noi insine ca vindecatori, atat de mult timp, incat nu stim ce am putea face in continuare. Ce sa facem, daca nu mai vindecam? Ce facem cu energia noastra, daca nu o mai folosim pentru vindecare? Cum relationam cu oamenii, daca nu ne mai prezentam ca vindecatori in viata lor?                                                                                 Putem lasa ca o fază a muncii de vindecare sa se incheie si o alta sa inceapa?
In aceasta faza, care incepe acum si ajunge pana in 2013, putem fi exemple de persoane care au forta si suflet. Putem trai ca victime – dar de ce sa nu folosim forta care este in noi, pentru a crea o noua paradigma a unei vieti fericite? Putem trai ca martiri – dar de ce sa nu traim ca invingatori?
                    Le putem arata oamenilor ce e in neregula cu lumea – dar nu e mai placut sa le aratam cat de binecuvantata, vesela si puternica poate ea sa fie? Acesta este urmatorul pas pe cale – si este unul pe care il voi face chiar acum. Sper ca ma veti insoti.
Jennifer Hoffman
      
www.urielheals.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu