duminică, 20 ianuarie 2013

...ce putem face? Ce urmează?

Prin urmare, ce putem face? Ce urmează? Cum putem să mişcăm lucrurile în direcţia dorită?
Înainte de toate, să realizăm că Noua Paradigmă, cea de-a 5-a dimensiune sau oricum i-am spune, nu este un loc (fie în timp sau spaţiu) ci este o creaţie care începe în interiorul fiecăruia dintre noi.
Ne ridicăm nivelul propriu de vibraţie, procesăm toată negativitatea, infuzăm realitatea şi trupurile noastre cu Energia noastră Esenţială, Lumina şi Iubirea Sursei.
ACUM este momentul în care începe lucrul. Acum când nu mai există date care promit gratificare instantanee să ne distragă, acum putem începe să creăm ceea ce ne dorim cu adevărat să experimentăm pe această frumoasă entitate planetară, Planeta Pământ.
Dacă sunteţi obosiţi, şi eu sunt, luaţi-vă câteva zile libere. Deconectaţi-vă pur şi simplu de la Internet, de la e-mailuri, canale de ştiri şi mergeţi în ţinuturi sălbatice câteva zile. Respiraţi, reconectaţi-vă cu lucrurile bune, cu Gaia. Tot restul este doar o iluzie a confuziei. Apoi, conectaţi-vă cu cinci persoane pe care le consideraţi a avea un nivel de vibraţie foarte înalt. Fie că vă conectaţi cu ei prin intermediul cărţilor lor, blogurilor, retragerilor, sau îi cunoaşteţi personal, faceţi din ei principalele voastre cinci relaţii de pe planetă.
Cei cinci oameni cu care ne conectăm cel mai mult în viaţa noastră de zi cu zi sunt cei cu care ne formăm realitatea.
Inelia Benz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu