joi, 15 august 2013

Vestile despre Sam...si ILUMINAREA !

 Adamus a accentuat ca ...Sam nu este mult diferit fata de voi sau de mine. El trece prin problemele sale umane. El se simte blocat, dar are totusi o cunoastere interioara profunda ca exista mai mult din realitate, decat experimenteaza in viata sa de zi cu zi. El intra in spatii interioare foarte profunde si ii este greu sa revina in 3 D. Este binecuvantat cu iubire pura si ghidare plina de compasiune de Tobias - atunci cand este deschis sa o primeasca. El se afla in descoperirea sinelui sau. A incercat sa gaseasca raspunsuri in carti si la alti oameni, dar pana nu accepta ca totul este deja in interiorul lui, va fi frustrat si anxios. Lui Yeshua i-a luat 21 de ani sa isi realizeze maiestria Eu Sant. Sentimentul pe care il am de la Adamus este ca Sam va incepe sa isi realizeze iluminarea in urmatorii cativa ani si apoi va continua sa o permita in anii sai de adult tanar.El este binecuvantat cu iubire pura si ghidare plina de compasiune din partea lui Tobias - cand este deschis pentru a le primi.  
 Vestile despre Sam aduc o scanteie unica in legatura cu incarnarea incorporata a unui Maestru Ascensionat.In acelasi timp este o scanteie care contine propria voastra realizare a iluminarii. Majoritatea dintre noi nu are 14 ani, dar conform cuvintelor lui Adamus, nu conteaza.
  Iluminarii nu-i pasa de timp, sex, varsta, rasa, greutate, grade universitare, de trecutul vostru sau de orice altceva. Este doar o chestiune de permitere. Sau poate Permiterea Cuantica.  Sursa : crimsoncircle.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu