joi, 26 decembrie 2013

Aproape ca doare sa gandesti zilele acestea.

Obisnuiati sa va ganditi la viitor, dar acum abia va folositi mintea pentru acest lucru.Cand cineva va intreaba ce doriti sa faceti ( sa cinati, sa mergeti la un film, sa va plimbati in parc ) , doare sa va ganditi la ceste lucvruri. 
 Aproape ca doare sa gandesti zilele acestea.Si acesta este un lucru bun sau cel putin este un lucru potrivit. Voi treceti dincolo de vechiul tipar mental si de vechile cai ale " gandirii relationale". Voi/noi trecem dincolo de minte. Este cumva neconfortabil la inceput si exista chiar o tendinta de a va simti letargici sau demoralizati. Aceasta deoarece mintea voastra este programata pentru gandirea relationala, dar acum, cum transcendeti limitarile gandului si sentimentului mental, punctele vechii conectii dispar. 
In shoudul din iulie, Adamus a spus ca " modul de a trai" este "sa-ti asumi ca totul este despre iluminarea ta". Este un alt fel de a spune ca totul este despre permitere.
 Noi ne schimbam, pentru ca am cerut schimbarea. Gandirea npoastra se transforma, deoarece am ales sa ne expandam constiinta. Doare sa gandim, cel putin pentru  timpul prezent, dar va durea si mai mult sa stam in inchisoarea limitarilor mentale.  www.crimsoncercle.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu