miercuri, 20 ianuarie 2016

Acesta e anul maestrului.

. Deci nu va indoiti. Nu va ganditi ca ati facut ceva gresit.Va exista o intrerupere care v-ar face ca dintr-o data sa va imbolnaviti si sa plecati de unde sunteti dar asta e pentru constiinta voastra. Intreruperi in slujbe, in conectia familiei. Puteti accepta acum ca toate aceste intreruperi sunt aduse voua, nu de catre nimeni altcineva ci de catre voi pentru sufletul vostru? Pentru voi.
Multe sisteme trebuie intrerupte pentru ca altfel le-ati fi urmat si nu ati fi ajuns nicaieri si viata nu s-ar fi schimbat.Si atunci ati deveni foarte frustrati.Stiti, cand viata pur si simplu nu se schimba- exista aceasi retea in fiecare zi, acelasi gunoi in capul vostru, aceleasi probleme in viata voastra- asta e mizerabil. E groaznic. Dar veti avea aceste intreruperi care vor schimba tiparele vietii voastre pentru a face din voi un adevarat maestru pe aceasta planeta.Sa respiram. Acesta e anul maestrului viu.  E usor sa ai acea inspiratie mareata, realizarea de pe patul de moarte-relativ usor. Dar sa o faceti in timp ce mergeti printre ceilalti, in timp ce va confruntati cu lumea si umanitatea si vechea energie? Asta e dificil, si asta faceti voi.
Stiu ca v-ar placea sa vina cineva si sa arunce peste planeta cu praf magic si sa faca totul sa fie bine. Asta nu se va intampla. Va fi un an al intreruperii si asta ii vor face pe unii sa-si ascunda capul in nisip, pe altii sa se trezeasca. Vor veni tipare de intrruperi pe pamant care vor fi portrivite pentru o schimbare. Unora nu le va placea, altii nu vor mai sta aici. Cand va mutati intr-o casa noua sau va remodelati vechea casa, e un fel de intrrupere, dar cu scopul de a  merge intr-un loc mai bun, intr-un loc mai placut. 

 Dar vor exista in continuare provocari, dar noi avem acest lucru numit shoud. Voi face o declaratie inainte sa trecem la intrebari si raspunsuri: aveti incredere in voi cu adevarat.  Stiu ca adesea cea mai mare problema a shaumbrei e faptul ca va indoiti de voi insiva. Va intrebati ”fac asta gresit? merg in locul corect? gandesc corect? ma hranesc cu mancarea corecta?” Va puteti imagina pentru un moment luand toata energia pe care o consumati indoindu-va de voi si sa o aplicati catre recunostinta fata de voi insiva?
  ”M-am trezit pe partea corecta a patului? Am citit cartea corecta? Poate ar trebui sa citesc alte carti? Am spus cuvinetele corecte? Am gandit corect?” Vom dizolva toata ideea despre gandire, dar in continuare veti gandi, dar veti avea o noua unealta. Raspunsul la aceste intrebari e foarte simplu: nu puteti gresi. Nu puteti. Puteti incerca si uneori puteti fi in durere fizica sau emotionala, dar de fapt nu puteti gresi.         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu