joi, 22 decembrie 2011

Golirea mintii...

Discuţii despre 2012 cu Arhanghelul Metatron si Lord Buddha

Vă amintim că una dintre metodele cele mai eficiente de conectare la vibrațiile înalte este meditația. Întocmiți-vă un program zilnic de meditație în timpul căruia încercați ca măcar pentru căteva zeci de minute să vă întrerupeți preocupările și să vă goliți mintea de toate gândurile. Rămâneți interiorizați și încercați să nu vă gândiți la nimic. Cu cât veți reuși o golire a minții mai completă și pe un timp mai îndelungat, cu atât veți crea un spațiu (îl putem numi chiar vid) mai mare care va fi ocupat de inaltele frecvențe ale luminii-iubirii. După o anumită perioadă de timp, veți constata că intrarea în starea de meditație se realizează din ce în ce mai ușor iar izolarea de mediul înconjurător va fi mai lesne de obținut.

Pe măsură ce veți obține o mai mare elevare a ființei voastre, veți constata anumite schimbări sau imbunătățiri ale percepțiilor, capacității de gândire, înțelegerii și cunoașterii. Veți sesiza că vă apar abilități pe care înainte nu le aveați; o memorie mai bună, un proces de reamintire a unor evenimente uitate sau petrecute chiar și în alte vieți, un sentiment de deja vu, atunci când vă veți afla în locuri sau cu persoane cu care ați mai avut de-a face cândva. Practic, vălul care vă separă de trecut se va subția, ceea ce va face ca fleshuri de evenimete din alte vieți să vă reapară în minte. Teoretic se crează posibilitatea de a vă reaminti din ce în ce mai clar și mai complet viețile prin care ați mai trecut.                                   O altă caracteristică ce va apărea în ființa voastră va fi cea legată de anumite schimbări de atitudine, de credințe și chiar de preferințe culinare. Veți constata că vechile seturi de valori nu vă mai corespund. Veți deveni mai plini de compasiune, mai înțelegători și mai toleranți.               
SURSA: http://lightworkers.org                           http://spirituletern.blogspot.com/2011/12/discutii-despre-2012-cu-arhanghelul.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu