vineri, 22 martie 2013

Despre manie, cu Inelia Benz.

...există două lucruri cu care trebuie să ne împăcăm: primul este că dacă îndepărtăm mânia nu vom deveni vulnerabili şi al doilea este că nu avem nevoie de mânie pentru a acţiona conform convingerilor noastre.
...cand  suntem împuterniciţi, nu avem nevoie de mânie pentru a face aceste lucruri, pentru că avem instrumente mai bune.
Mânia ne poate face să ne pierdem cumpătul şi când ne pierdem cumpătul îi putem răni pe ceilalţi fie la nivel emoţional, psihic sau fizic.
Verbul „temper” (a tempera, potoli, calma) a fost împrumutat în engleza veche din latină „temperâre” „a amesteca”. Se pare că aceasta însemna la origini „a amesteca în proporţii corespunzătoare” (word-origins.com)
Ne pierdem măsura lucrurilor, echilibrul.
De la cea mai fragedă vârstă suntem învăţaţi să ne controlăm pornirile. Să ne supunem şi să ne suprimăm furia. Acest lucru este de asemenea negativ. O parte din procesul de a deveni liber este să recunoaştem şi să ne exprimăm furia faţă de viaţa noastră, de soartă, de situaţie şi de oamenii care ne-au rănit sau ne-au respins.
Totuşi emoţia, ca şi frica, este distructivă. Dacă este oprimată, ne prinde în mrejele ei şi poate izbucni în orice moment.
În ascensiune, ne ţine ferm într-o vibraţie joasă.
Acesta este un subiect foarte interesant. Mulţi oameni m-au întrebat cum să-şi crească percepţia ghizilor, sinelui superior, îngerilor sau cum să comunice cu fiinţe de lumină din alte dimensiuni sau cu extratereştrii. Avem foarte multe feluri de a explica acest fenomen, dar întrebarea rămâne aceeaşi. Cum să ne creştem percepţia lor, cum să facem să fie mai uşor pentru ei să ne contacteze. Ei bine, există două blocaje fundamentale care opresc aceste fiinţe să se apropie de noi, unul este FRICA şi al doilea este MÂNIA.
     Sursa: http://ascension101.com/ro/home/ascension-blog/32-october-2010/102-anger-why-it-is-important-to-process-it.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu